Curs

Aici gasiti cursul.  Materialul mai poate suferi modificari. Cand va pregatiti pentru un curs, deschideti tot timpul o copie proaspata a documentului (faceti refresh la pagina de 4-5 ori inainte sa dati click pe download)

Materiale video

Pentru unele sectiuni din curs exista material video ajutator. Atentie, acesta NU este exhaustiv. Materialul scris ramane referinta pentru invatare si evaluare.

Materialul il puteti urmari cam de pe orice dispozitiv desktop (browser), Android sau iOS

Preferabil sa folositi un dispozitiv pe care sa puteti scrie lejer cod. Materialul are intrebari la care e important sa raspundeti cu “capul vostru” si nu doar sa dati play in continuare.

Video-urile sunt narate in ritm ardelenesc. Simtiti-va liberi sa folositi controlul vitezei (merge pana la 2x) si butoanele de skip.

Recomandarea este sa va concentrati la ceea ce se intampla pe ecran. Puneti pauza cand simtiti ca sunteti saturati de informatii si luati o pauza de 5 minute, dupa care reveniti.

Capitole cu materiale video:

Alte materiale video

Laborator

Aici gasiti indrumatorul pentru laborator.  Materialul mai poate suferi modificari. Materialul trebuie parcurs si inteles INAINTE de a veni la activitatea de laborator.